ROČNO IZDELANO V SLOVENIJI
Brezplačna poštnina nad 70€, možen osebni prevzem v Mariboru
0

DCD POLNILO

9,90

Opis izdelka

Blazine DCD Sleepy so polnjene s posebnim polnilom (100-odstotnih silikoniziranih poliestrnih kroglic). Klinično preizkušeno polnilo iz silikoniziranega poliestra v obliki kroglic je izredno lahko, mehko in zračno. Sčasoma ne izgubi svoje oblike in ohrani prvotni videz. Količino polnila v blazini lahko sami uravnavamo in s tem vplivamo na višino blazine. Ima antibakterijski premaz, ki ščiti pred bakterijami. Zaradi izjemnih značilnosti ga priporočamo tudi vsem alergikom in astmatikom.

  • brezplačna poštnina pri nakupu nad 60 € (po Sloveniji);
  • 100-odstotne silikonizirane poliestrne kroglice;
  • polnilo uravnava udobje ležišča in mu podaljša obstojnost;
  • kroglice zagotavljajo popolno udobje in boljšo razporeditev polnila glede na obliko ležišča;
  • primerno za osvežitev blazine DCD Sleepy;
  • primerno tudi za alergike in astmatike;
  • pakiranje: 1 kg.
Velikosti

Vzdrževanje

DOSTAVA IN Vračilo

Stroški dostave

Slovenija
Stroški dostave v Sloveniji se zaračuna ob naročilu, vsa naročila nad 60€ bodo odposlana brez stroška dostave. Pošiljkam s skupno vrednostjo do 59,99€ se zaračuna dostava v višini, ki je izračunana v postopku nakupa naročila.

Države EU 
Stroški dostave v države EU se zaračunajo ob naročilu, po dejanskem ceniku Pošte Slovenije.

Druge države
Stroški dostave se obračunajo po dejanskem ceniku Pošte Slovenije. Prosimo, da nas kontaktirate za stroške dostave v druge države in poskušali bomo najti rešitev, da vam naročilo pošljemo.

 

Vračilo poškodovanih pošiljk

V primeru, da je poštni paket, s katerim je kupec prejel naročene izdelke, fizično poškodovan; da je poškodovana ali mastna embalaža; da v paketu manjka vsebina ali da paket kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. To stori tako, da paket prinese na najbližjo pošto v enakem stanju, kot ga je prejel (ne da bi karkoli dodal ali odstranil) ter izpolni reklamacijski zapisnik. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

heartcartmagnifiercrossmenu