ROČNO IZDELANO V SLOVENIJI
Brezplačna poštnina nad 70€, možen osebni prevzem v Mariboru
0

O Nas

O Nas

Doggy Cat Dreams

Sem Barbara, poročena mamica treh otrok, prijateljica moževi hčeri in »mamica« trenutno petim hišnim ljubljenčkom – dvema mucama in trem psičkam. Po izobrazbi sem diplomirana ekonomistka. Že od otroštva obožujem živali, saj menim, da so to najbolj zvesta bitja na tem svetu, ki ti nikoli ne bodo »obrnila hrbta« in ti bodo vedno hvaležna za vse trenutke, ki si jim jih posvetil. 

Zaradi tega že vse svoje življenje rešujem živali z ulic in iz zavetišč, pa naj bo to v Sloveniji ali v tujini. Včasih se pošalim, da imamo doma dve starejši psički rešenki, eno razvajenko in dve rešeni muci, ki pri nas uživata že trinajsto leto.
O nas DCD
Sodoben Dizajn
Sodoben dizajn
Najvišja Funkcionalnost
Najvišja 
funkcionalnost
Najboljša Kvaliteta
Najboljša 
kvaliteta
Izdelano z ljubeznijo
Izdelano 
z ljubeznijo
DCD Kako se je vse zacelo

Kako se je vse začelo?

Sanje o svoji blagovni znamki, za katero lahko tudi sama ustvarjalno delam, so bile že nekaj časa moja strast in želja. Vedno znova sem opazila, da mnogi izdelki za psa in mačko preprosto ne izpolnijo tistega, kar obljubljajo. Nekega dne naša psička Miša, ki ima zaradi alergij kožna obolenja, ni več želela leči na svojo pasjo blazino, ker ji je povzročala srbečico po telesu. To je bil trenutek, ko sem začela razmišljati, da je nekaj treba spremeniti oziroma narediti bolje. Zaradi veliko izkušenj z alergijami (pri svojih otrocih in psih) sem bila prepričana, da je še veliko takšnih lastnikov psov in mačk, ki imajo enake zahteve in pričakovanja. Po več mesecih raziskovanja in iskanja najkakovostnejših materialov in njihovih antialergijskih ter antibakterijskih polnil sem sprejela odločitev, da poskusim ustvariti nekaj novega. Sledilo je pol leta razvoja blagovne znamke s sloganom »let pets' dreams come true« . Vse moje živali so bile aktivno vključene v testiranje izdelkov. Menim, da mora biti izdelek funkcionalen, kakovosten in dober za žival, prav tako pa mora ugajati tudi očem in se harmonično prilegati notranjosti naših domov. Sčasoma sem našla dobavitelje, ki ustrezajo mojim potrebam in so bili sposobni uresničiti moje ideje.Danes je moj ustaljen ritual popoldanski sprehod z družino in s psi. Ta dejavnost mi daje čas za sprostitev in razpravljanje o novih idejah za izdelke. Vsi izdelki so izdelani z materiali najvišje kakovosti, z ljubeznivimi podrobnostmi in veliko strasti.
Lory
Lory
Naša Lory je pritlikavi pudelj, ki nas razveseljuje že deveto leto. Je zelo samozavestna, zato je doma dobila ime »ŠEFICA (THE BOSS)« Obožuje se nastavljati fotografskim objektivom, zato je prava manekenka pri predstavitvi naših izdelkov. Je moja stalna spremljevalka.
Miša
Miša
Miša je mešanka, ki smo jo pripeljali leta 2015 iz Srbije, kjer je sestradana tavala po ulicah in za seboj vlekla dolgo debelo verigo, s katero se ji je uspelo utrgati in zbežati pred lastniki, ki so jo imeli dobesedno samo za rojevanje mladičev. Seveda smo ji takoj pomagali, jo odpeljali s seboj v Slovenijo in ji omogočili življenje, ki si ga zasluži. Danes je krasna psička, ki pa je najraje doma, saj voženj v avtomobilu ne prenese dobro, zato ji pravimo, da je ona naša čuvajka hiše.
Lajka
Lajka
Lajka je mešanka – seniorka, ki nas osrečuje že drugo leto. Pripeljana je bila iz zavetišča. Je najprijaznejša, najhvaležnejša in najponižnejša žival, ki smo jo kadar koli imeli. Veseli smo, da bo svoja zadnja leta, kot si vsak ljubljenček zasluži, preživela pri nas.
Ani and Lola
Ani & Lola
Ani in Lola sta trinajstletni sestrici, ki smo ju s še dvema bratcema pripeljali s Hrvaške, ko so ostali brez mamice. Takrat še nisem imela svojih otrok in sem jim bila »mamica« v pravem pomenu besede, saj so potrebovali mleko po steklenički, da so preživeli, ker so bili stari le par dni. Seveda so vsi štirje ostali pri naši hiši. Ani je zelo samozavestna muca, medtem ko je Lola najbolj scrkljana mačka, kar jih poznam ☺. Na žalost sta bratca Taček in Bači že za mavrico, dekleti pa sta še z nami in nam polepšata vsak dan znova.
heartcartmagnifiercrossmenu