ROČNO IZDELANO V SLOVENIJI
Brezplačna poštnina nad 70€, možen osebni prevzem v Mariboru
0

 

1. Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine www.doggycatdreams.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Pred samim nakupovanjem morate pazljivo prebrati navedene pogoje poslovanja. Z uporabo spletne trgovine doggycatdreams.com se z navedenimi pogoji strinjate. V primeru, da se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da spletne trgovine ne uporabljate.

Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe pogojev brez predhodnega obvestila

2. Definiranje pojmov

 • Ponudnik je LTT, Barbara Trifunović s.p., Majska ulica 12, 2212 Šentilj v Slov.goricah, Slovenija, ki upravlja s spletno trgovino, ki deluje na spletni strani doggycatdreams.com 
 • Uporabnik je oseba, ki uporablja spletno stran ponudnika in spletno trgovino, ki deluje na tej spletni strani
 • Kupec je oseba, ki uporablja spletno stran ponudnika in kupuje v sistemu spletne trgovine www.doggycatdreams.com
 • Spletna trgovina www.doggycatdreams.com je informacijski sistem namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov
 • Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje ponudnika, pravice kupca ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem

3. Osnovni podatki ponudnika

LTT, Barbara Trifunović s.p., Majska ulica 12, 2212 Šentilj v Slov.goricah
Identifikacijska številka za DDV: SI61894761
Davčni zavezanec: DA
Matična številka: 8261610000
TRR: SI56 3500 1000 1661 231, BKS Banka d.d.
Datum vpisa v Poslovni register Slovenije: 01.09.2018
Telefon: 00386 41 739 333.
E-mail: info@doggycatdreams.com

4. Dostopnost informacij

(povzetek zakonodaje)
Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:
 1. Identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
 2. Kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
 3. Bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
 4. Dostopnost artiklov (vsak artikel ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
 5. Pogoje dostave artiklov ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
 6. Vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
 7. Način plačila in dostave,
 8. Časovno veljavnost ponudbe,
 9. Rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca odstop od pogodbe,
 10. Pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

5. Uporaba spletne trgovine (neregistriran ali registriran obiskovalec)

Obiskovalec spletno trgovino uporablja kot neregistriran uporabnik, pri čemer pa ima pri posameznih korakih na spletu možnost hitre registracije svojega uporabniškega profila.

Uporabnik se registrira tako, da izpolni obrazec za registracijo z naslednjimi podatki: Ime, Priimek, Naslov, e-pošta ter telefonska številka, pri čemer je seznanjen tudi s splošnimi pogoji naročanja, ki jih potrdi in sprejme.

Z registracijo uporabnik pridobi dostop do profila, kjer lahko spremlja svojo zgodovino nakupov, registracija pa uporabniku koristi tudi v smislu hitrejšega ter enostavnejšega naročanja preko spletne trgovine www.doggycatdreams.com, saj uporabniku na ta način ni potrebno vedno znova vnašati podatkov o naslovu za dostavo, saj je le-ta vnešen ob registraciji v sistem. V primeru, da uporabnik želi dostavo na drug naslov, ima tekom opravljanja novega naročila tudi to opcijo.

Registracija je možna samo ob posredovanju vseh obveznih podatkov in ob strinjanju splošnih pogojev uporabe spletne strani www.doggycatdreams.com. Če uporabnik ne želi posredovati katerega od obveznih podatkov ali ne sprejme splošnih pogojev, ne bo mogel uspešno dokončati prijave in njegova registracija ne bo izvedena oz. uspešna.

Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki. Po opravljeni registraciji se lahko uporabnik v svoj profil prijavi z uporabniškim imenom, ki je enak elektronskemu naslovu in geslom, ki si ga je izbral ob registraciji.

Če se želi uporabnik naročiti na obveščanje o aktualnih akcijah in novostih, lahko le-to označi med procesom svoje registracije in s tem avtomatsko potrdi in soglaša s privolitvijo o prejemanju e-novic. Uporabnik se lahko od prejemanja obvestil tudi vsak čas odjavi na način, da pošlje sporočilo z zahtevo o odjavi na info@doggycatdreams.com.

Varstvo in zaupnost osebnih podatkov zagotavljamo skladno z zapisanim v nadaljevanju tega pravnega obvestila.

6. Naročila

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku.

Za oddajo naročila v spletni trgovini www.doggycatdreams.com se ni treba prijavljati. Ob oddaji naročila mora kupec posredovati podatke, ki so potrebni za odpremo naročila. Naročila lahko oddate vsak dan med 00.00 do 24.00 ure. Ko kupec izbere izdelek ali izdelke in s potrdilom na gumb »Oddaj naročilo« odda naročilo, mu spletna trgovina samodejno ustvari in pošlje elektronsko sporočilo s podrobnostmi naročila (številka naročila, podatki kupca, izdelki, cene, količine,…).
V primeru, da bo kupec plačal po povzetju ali s kreditnimi karticami, mu bo ponudnik nakupljene izdelke poslal v največ 5 (petih) delovnih dneh po potrditvi naročila s strani ponudnika.
V primeru, da bo kupec plačal z bančnim nakazilom na TRR, mu bo ponudnik poslal nakupljene izdelke v največ 5 (petih) delovnih dneh po prejemu nakazila na transakcijski račun ponudnika.
V primeru, da bo kupec izbral osebni prevzem v Showroom-u ponudnika, ga bo ponudnik v najkrajšem možnem času kontaktiral po elektronski pošti oziroma po telefonu in se bosta dogovorila za datum in čas prevzema nakupljenih izdelkov.
Čas za prenos in dostavo pošiljke je največ 4 (štiri) dni (dan oddaje + 4 dni).

Ponudnik lahko naročilo zavrne, če ugotovi, da ga pod danimi pogoji ne more izvesti. Kupca ob tem obvesti ter navede razloge za zavrnitev naročila.


POJASNILA GLEDE NAKUPA PERSONALIZIRANIH ARTIKLOV IN TISKANIH MOTIVOV

Podjetje LTT, Barbara Trifunović s.p. omogoča strankam PERSONALIZACIJO izdelkov, kjer kupec sam napiše napis ali ime za tisk na izdelek. Omogočamo tudi izdelavo izdelkov narejenih po meri (v kolikor bodo željeni materiali na zalogi), ki bodo izdelani po natančnih navodilih kupca. S tem se naročnik zavezuje, da v celoti prevzema odgovornost za podatke, ki jih je posredoval. Prav tako je kupec seznanjen, da so taki izdelki lahko objavljeni na Facebook in Instagram strani spletne trgovine www.doggycatdreams.com.

Kupec nima pravice do odstopa od pogodbe in vračila izdelkov ko gre za PERSONALIZIRAN IZDELEK s tiskom na izdelek ali izdelkov narejenih po meri, ki so bili izdelani po natančnih navodilih kupca.

Kupec je po Obligacijskem zakoniku naročen paket dolžan prevzeti in plačati odkupnino. V kolikor kupec naročenega blaga, ki je poslano s plačilom po povzetju ne prevzame in je po preteku čakalnega roka na pošti vrnjen na naslov pošiljatelja, se le to ne šteje kot odstop od pogodbe, saj je slednja še vedno veljavno sklenjena in gre za enostranski nenapovedan odstop kupca od pogodbe. V kolikor kupec paketa ne prevzame, s tem dejanjem podjetju povzroči finančno škodo. Kupec je v tem primeru odgovoren za plačilo stroškov pošiljanja/vračanja paketa podjetju, ter celotno vrednost PERSONALIZIRANEGA izdelka, za kar mu bo prodajalec izstavil račun, ki ga je kupec dolžan poravnati, saj nima pravice od odstopa od pogodbe. V primeru neplačila računa, se terjatev rešuje preko pristojnega sodišča.

V primeru lažnih naročil bomo IP naslov predali v nadaljnjo obravnavo kot zlorabo.

7. Postopek nakupa

Nakup v naši spletni trgovini www.doggycatdreams.com je enostaven in udoben. Nakup in iskanje sta enostavna, saj lahko s pomočjo iskalnika ali preko podkategorij in filtrov hitro poiščete želeni izdelek.

Ko najdete izdelek, ki ga želite naročiti, kliknite »Dodaj v košarico« in določite količino. Ko vaše naročilo vsebuje število artiklov, ki jih želite kupiti, izpolnite obrazec za hitri nakup ali pa se registrirajte in nakup opravite kot registrirani uporabnik.

Omogočena so plačila s kreditnimi karticami, po povzetju, plačilo z bančnim nakazilom na TRR in plačilo z gotovino ob osebnem prevzemu.

Spletna trgovina omogoča tudi vpis promocijske kode, s katero si lahko zmanjšate znesek v košarici. Vpišete svoje podatke za dostavo in plačilo (podatki o kreditni kartici), ponovno preverite svoje naročilo in v zaključni fazi potrdite nakup.

Pred zaključkom naročila ste seznanjeni z navedenim stavkom: » ZAVEDAM SE, DA GRE ZA NAROČILO Z OBVEZNOSTJO PLAČILA.«. Z zaključitvijo naročila se s tem stavkom strinjate in kopijo naročila prejmete na podan mail. Oddaja vašega naročila vas tako zavezuje k plačilu le-tega.

LTT, Barbara Trifunović s.p. bo sprejeta naročila obravnaval kot nepreklicna. Ob vsakem naročilu boste po elektronski pošti prejeli potrditev naročila oz. obvestilo, da je naročilo v obdelavi. V primeru napake med nakupom, lahko kupec naročilo enostavno popravi, zamenja artikel ali nakup prekliče.

Koraki procesa nakupa:

1. korak – DODAJANJE IZDELKOV V NAKUPOVALNO KOŠARICO
Izdelek, ki ga želite kupiti dodajte v košarico s klikom na ustrezen gumb (»Dodaj v košarico«). Izdelki so razvrščeni po kategorijah (npr. po linijah, glede na namen uporabe, ipd.), poiščete jih lahko tudi s pomočjo iskalnika. Za več informacij o izbranem izdelku kliknite na ime izdelka. V košarico lahko dodate poljubno število izdelkov. Ko z dodajanjem zaključite, lahko kasneje nadaljujete z nakupovanjem, ali zaključite nakup. V prvem primeru, se bodo izdelki v košarici shranili za kasnejši nakup.

2. korak – VPIS IMENA VAŠEGA LJUBLJENČKA ZA TISK - MOŽNO SAMO PRI liniji DCD SLEEPY – (OPCIJSKO)
Ko ste izbrali izdelek, barvo in velikost izdelka iz linije DCD SLEEPY, imate dodatno možnost napisa imena vašega ljubljenčka za tisk na izdelek. V polje »ime vašega ljubljenčka« napišete ustrezno ime. Nato izberite barvo besedila - črna, zlata ali srebrna. Velikosti tiska žal ni mogoče izbirati in bo izbrana s strani ponudnika. Tisk imena vašega ljubljenčka se dodatno zaračuna po ceni, ki je napisana zraven polja za izbiro dolžine tiska. Možno je natisniti do 6 črk. Če je ime vašega ljubljenčka daljše, se cena tiska spremeni. Maksimalno je možno natisniti 10 črk.
Naročnik se zavezuje, da v celoti prevzema odgovornost za podatke, ki jih je posredoval!

3. korak – VPIS PROMOCIJSKE KODE (OPCIJSKO)
S klikom na košarico, vas preusmeri v košarico. Izdelke v košarici lahko tudi poljubno odstranite (s klikom na gumb [X]) oziroma spreminjate količino z gumbi +/-.
V kolikor imate »promocijsko kodo« za popust, jo lahko vpišete v polje »Koda kupona« in si s tem zmanjšate znesek vašega naročila. Promocijske kode je mogoče pridobiti na več načinov. Preko oglaševalskih akcij na Facebok in Instagram profilu Doggycatdreams.com in preko spletne strani doggycatdreams.com.

4. korak– IZBIRA NAČINA PLAČILA IN DOSTAVE (registracija, vnos naslova za plačilo in dostavo) Če ste registrirani uporabnik, vpišite svoje uporabniško ime in geslo v za to namenjeni polji pod gumbom »Prijavite se« v zgornjem meniju. Neregistrirani uporabniki nakup opravite z vpisom podatkov v košarici. Vnos svojih podatkov potrdite s klikom na gumb »Potrdi«.
Naslov za dostavo naročenega blaga se izpiše avtomatsko in je enak naslovu, ki ste ga vnesli v obrazec s kontaktnimi podatki. Če želite naročene izdelke prejeti na drug naslov (npr. v službo) ali jih poslati nekomu za darilo, kliknite pri polju dostava na »DOSTAVI NA DRUG NASLOV« in nato vpišite zahtevane podatke. V tem primeru bo račun poslan naročniku, izdelki pa naslovniku. Vedite le, da če pošiljate paket na drugačen naslov, kot je naročnikov, plačilo blaga po povzetju ni mogoče. Na tej fazi vam ostane samo še izbira med ponujenimi načini plačila.

5. korak – PLAČILO (preverba naročila, izbira plačilnega načina in potrditev oz. zaključek nakupa) Preden kliknete na gumb za zaključek nakupovanja »KUPITE SEDAJ«, še enkrat preverite, če je znesek naročenih izdelkov pravilen. Preverite tudi naslov dostave. Prosimo, da v tem koraku izberete ustrezen način plačila in kliknite na »KUPITE SEDAJ«. Stran vas preusmeri glede na izbran način plačila, kjer vpišete plačilne podatke. Potrdilo o uspešno oddanem naročilu boste prejeli na vaš e-naslov. Zadovoljne stranke so naša največja vrednota, zato se bomo za vas vedno potrudili z največjo skrbjo, o kakršnih koli vprašanjih oz. informacijah pa nas lahko pokličete na telefon 040 304 000 ali nam pišete na naslov info@doggycatdreams.com.

8. Preklic naročila

Prejeta naročila prek spletne trgovine lahko kupec brez dodatnih stroškov prekliče do prejema elektronskega sporočila o tem, da je bilo naročilo že odpremljeno.

Obvestilo o preklicu naročila je možno preko e-maila info@doggycatdreams.com . V elektronskem sporočilu je treba navesti kupčeve osnovne podatke: ime in priimek, naslov ter številko naročila.

9. Omejitev odgovornosti

Ponudnik ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletne strani ali vanje vključenih vsebin. Ponudnik si pridržuje pravico kadarkoli spreminjati vsebino spletne strani brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice teh sprememb.

Ponudnik si prizadeva predstaviti kar najbolj točne in ažurne informacije, ki so pomembne za potrošnika, vendar zaradi narave poslovanja na spletu to ni vedno mogoče. Lastnosti izdelkov, rok dobave ali cena se lahko spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletni strani, zato bo kupec o tovrstnih spremembah med obdelavo naročila obveščen. V primeru, da izdelka ni na zalogi, vas bomo obvestili in vam v primeru predplačila vrnili kupnino.

Ponudnik skuša zagotoviti najbolj natančne vizualne informacije o posameznem artiklu. Kljub temu je fotografske prikaze artiklov še vedno treba obravnavati kot simbolične. Vizualne vsebine ne zagotavljajo lastnosti posameznega artikla avtomatično. Z drugimi besedami, fotografije artiklov so zaradi specifike spletne trgovine digitalno in grafično obdelane, zato ponudnik ne izključuje odstopanja v barvnem odtenku prejetega artikla. Razlike v barvnem odtenku artikla lahko nastanejo zaradi uporabe različnih nastavitev zaslonov in uporabe različnih naprav za dostop do spletne trgovine. Posamezna naprava (računalnik, mobilni telefon, tablični računalnik) prikazuje barve in barvne odtenke z določenim odstopanjem od dejanskega stanja.

Ponudnik si pridržuje pravico onemogočiti spletno stran ali onemogočit dostop do nje zaradi tehničnih ali drugih težav in vzdrževanja, kar pomeni tudi onemogočanje ali oviro za uporabo spletne trgovine. Ponudnik ni odgovoren za povrnitev morebitne izgube, škode ali stroškov (škoda), ki jih ima uporabnik zaradi prenehanja delovanja spletne trgovine.

Ponudnik ne odgovarja za vsebino mnenj o proizvodih, ki jih napišejo uporabniki spletne strani. Mnenja in ocene proizvodov so mnenja posameznikov in ne nujno stališče uredništva spletnega mesta www.doggycatdreams.com.

10. Veljavnost ponudbe, cene in popusti

Cene so predstavljene kot Redne cene in Akcijske cene. Redne cene so cene, ki jih sam oblikuje ponudnik. Vaša cena je cena, ki velja za nakup preko spleta.

Cene izdelkov so označene v evrih (EUR) in vključujejo 22% DDV. Ponudnik si pridržuje pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Cene veljajo od trenutka, ko jih kupec potrdi pri naročilu v spletni trgovini www.doggycatdreams.com in veljajo do dne objave novega cenika. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

V primeru spremembe cene izdelka med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil preklic nakupa ali pa bo ponudil rešitev, ki bo omogočila v obojestransko zadovoljstvo.

V spletni trgovini www.doggycatdreams.com so občasno objavljena gesla, ki prinašajo določene popuste:
 • Popusti so lahko izraženi v procentih, določenih zneskih ali kot brezplačni artikli.
 • Popusti veljajo le ob pravilni uporabi ter na način, ki je objavljen na naših spletnih straneh.
 • Popusti se nikoli ne seštevajo, ker so vedno vezani samo na eno naročilo. Enako velja za promocijsko kodo ob prijavi na e-novičke.


Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo in ga v elektronski obliki prejme na svojo elektronsko pošto. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

11. Načini plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

Plačilo po povzetju
Plačilo po povzetju je plačilo z gotovino ali s kartico (ob predhodnem dogovoru) ob prevzemu paketa.
Plačilo po povzetju je omogočeno le v primeru, če uporabnik želi, da se mu naročeni izdelek iz našega prodajnega asortimana dostavi na njegov domači naslov v Sloveniji.
V primeru plačila po povzetju vam bo pošiljko dostavila kurirska služba Pošte Slovenije med 8. in 16. uro. V kolikor v tem času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji Pošti Slovenije (15 dni).
Pri plačilu po povzetju vam bo Pošta Slovenije zaračunala še znesek odkupnine po njihovem veljavnem ceniku.
V primeru, da paketa kupec ne prejme v roku štirih (4) delovnih dneh po prejemu emaila o odpremi pošiljke, mora to kupec sporočiti preko elektronske pošte info@doggycatdreams.com ali na telefonsko številko 00386 (0) 40 304 000.

Plačilo z bančnim nakazilom na TRR
Po oddaji naročila bo uporabniku na elektronski naslov poslano obvestilo o povzetku sprejetega naročila skupaj s podatki, potrebnimi za nakazilo na naš TRR.
Uporabnik se zavezuje poravnati vse svoje obveznosti na transakcijski račun podjetja LTT, Barbara Trifunović s.p. v roku 2 dni po oddaji naročila. Dobrodošlo je, da nam po izvedenem plačilu to tudi sporočite.
V kolikor v dveh (2) delovnih dnevih ne prejmemo vašega plačila, vam pošljemo po pošti račun za opravljeno storitev. Uporabnik se zavezuje poravnati vse svoje obveznosti na transakcijski račun podjetja LTT, Barbara Trifunović s.p. v roku 8 dni po prejemu računa. V primeru zamude roka plačila si podjetje pridržuje pravico, da zaračuna zakonite zamudne obresti od dneva zapadlosti plačila dalje.

Plačilo s kreditnimi karticami
Plačilo lahko opravite s spodaj navedenimi plačilnimi karticami:

 • s plačilno kartico MasterCard,
 • s plačilno kartico Visa in Visa Electron,

VALÚ(VALÚ Moneta)
VALÚ je sistem, ki omogoča plačevanje z mobitelom - prek aplikacije VALÚ ali VALÚ Monete. Več na www.valu.si.
Na ustreznih mestih uporabite predstavitveni tekst: VALÚ je pametna denarnica v vašem mobitelu, ki vam omogoča plačevanje, identifikacijo, povezavo z drugimi aplikacijami in še mnogo več. Na voljo je vsem, ki želite plačevati z mobitelom, ne glede na operaterja, pri katerem imate mobilne storitve. Naložite si aplikacijo VALÚ, ustvarite svoj račun VALÚ in že lahko uporabljate številne možnosti plačevanja. VALÚ omogoča plačevanje s pametno denarnico VALÚ ali VALÚ Moneto. Več informacij na www.valu.si.

Plačilo z gotovino ob osebnem prevzemu
Možno je plačilo z gotovino ob osebnem prevzemu.
V primeru, da bo kupec izbral osebni prevzem v Showroom-u ponudnika, ga bo ponudnik v najkrajšem možnem času kontaktiral po elektronski pošti oziroma po telefonu in se bosta dogovorila za datum in čas prevzema nakupljenih izdelkov.

WmFodGV2YWogcmFjdW4=

12. Dostava

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Dostava preko Pošte Slovenija:
Naročene izdelke vam dostavijo na naslov, ki ste ga navedli kot naslov za dostavo. Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti Slovenije (15 dni). Če se pošiljka zaradi napačno vpisanih podatkov naslova prejemnika s strani stranke vrne k nam nazaj, nastanejo dodatni stroški, za katere odgovarja stranka. Stroški za ponovno pošiljanje in odpreme takšne pošiljke na nov naslov se zaračunajo stranki po ceniku dostavne službe. Če si stranka premisli in ne želi ponovnega pošiljanja, se ji vrne le morebitna vplačana kupnina za izdelke.
Pred zaključkom naročila ste seznanjeni z navedenim stavkom: » ZAVEDAM SE, DA GRE ZA NAROČILO Z OBVEZNOSTJO PLAČILA.«. Z zaključitvijo naročila se s tem stavkom strinjate in kopijo naročila prejmete na podan mail. Oddaja vašega naročila vas tako zavezuje k plačilu le-tega.
V času praznikov in med vikendi se rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša.
V primerih, ko prodajalec pravočasno in v skladu s pogodbo odpremi naročene izdelke, ni odgovoren za prekoračen rok dostave pogodbenega izvajalca dostave.

Stroški dostave
Slovenija
Stroški dostave v Sloveniji se zaračuna ob naročilu, vsa naročila nad 60€ bodo odposlana brez stroška dostave. Pošiljkam s skupno vrednostjo do 59,99€ se zaračuna dostava v višini, ki je izračunana v postopku nakupa naročila.

Države EU Stroški dostave v države EU se zaračunajo ob naročilu, po dejanskem ceniku Pošte Slovenije.

Druge države
Stroški dostave se obračunajo po dejanskem ceniku Pošte Slovenije. Prosimo, da nas kontaktirate za stroške dostave v druge države in poskušali bomo najti rešitev, da vam naročilo pošljemo.

Vračilo poškodovanih pošiljk
V primeru, da je poštni paket, s katerim je kupec prejel naročene izdelke, fizično poškodovan; da je poškodovana ali mastna embalaža; da v paketu manjka vsebina ali da paket kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. To stori tako, da paket prinese na najbližjo pošto v enakem stanju, kot ga je prejel (ne da bi karkoli dodal ali odstranil) ter izpolni reklamacijski zapisnik. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

13. Odstop od naročenega blaga

Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik (po 43. členu ZVPot) pravico, da v štirinajstih (14) dneh od prejetja blaga podjetju na e-mail (info@doggycatdreams.com) sporoči, da odstopa od pogodbe.

Po prejetju navedenega sporočila ponudnik kupcu pošlje postopek navodil za vračilo blaga. Kupec mora najpozneje v štirinajstih (14) dneh po prejemu blaga spletni trgovini vrniti artikle na naslov:

LTT, Barbara Trifunović s.p.
Majska ulica 12
2212 Šentilj v Slov.goricah
Slovenija


V nasprotnem primeru (po preteku 14 dni), ponudnik denarja ne more vrniti. Stroške vračila blaga na naslov ponudnika krije kupec. Vračilo blaga je potrebno poslati priporočeno.

Skladno z določili 43d. člena kupec odgovarja za zmanjšanje vrednosti izdelka, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja izdelkov.

Zato predlagamo, da kupec izdelke vrne nepoškodovane in v originalni nepoškodovani embalaži – za nas je pomembno, da se artikli ter embalaža vrnejo v prvotnem nepoškodovanem stanju. Ponudnik bo poškodovane izdelke sprejel ter kupca obvestil o zmanjšani vrednosti izdelka.

Ob vračilu blaga mora kupec priložiti račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun, na katerega želi prejeti vrnjeno plačilo. Ponudnik opravi vračilo kupnine v roku štirinajstih (14) dni z nakazilom na transakcijski račun kupca.

Ponudnik lahko zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga.

Obrazec za odstop od pogodbe se nahaja tukaj.

KUPEC NIMA PRAVICE DO ODSTOPA OD POGODBE IN VRAČILA IZDELKOV V PRIMERU:

 • izdelkov, ki so bili izdelani po natančnih navodilih kupca (potrošnika) (PERSONALIZIRANI IZDELKI S TISKOM NA IZDELEK, IZDELKI NAREJENI PO MERI,..);
 • izdelkov, ki so bili prilagojeni kupčevim/potrošnikovim osebnim potrebam;
 • drugih izdelkov, ki zaradi svoje narave niso primerni za vračilo;
 • izdelkov, ki so poškodovani ali v spremenjeni količini.

14. Reklamacija

Kupec lahko blago reklamira v štirinajstih dneh od nakupa, če blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, izdelke v napačni količini oziroma barvi, ali če izdelki kako drugače odstopajo od kupčevega naročila.
Kupec lahko v tem primeru zahteva takojšnjo zamenjavo za enak, brezhiben izdelek ali pa v zakonsko določenem roku in pod pogoji za uveljavljanje reklamacije iz naslova stvarne napake.

Pri PERSONALIZIRANIH izdelkih in/ali izdelkov narejenih po meri reklamacij ne upoštevamo.

15. Menjava izdelka

Ob ugotovitvi, da vam velikost nerabljenega izdelka ne ustreza, ga v roku 14 dni od prejema zamenjamo za ustrezno velikost, v kolikor jo imamo na zalogi. V tem primeru stroške pošiljanja krije kupec. Izdelek mora biti tudi v tem primeru nerabljen, nepoškodovan in v originalni embalaži. Zraven priložite kopijo računa in dopišite, kaj želite zamenjati.

16. Nagradne igre

Ponudnik lahko na svoji spletni strani ali prek družbenega omrežja Facebook in Instagram organizira tudi nagradne igre, za katere vsakič znova veljajo splošne določbe. Vsaka igra je časovno omejena, pri čemer sta datum in ura pričetka in konca jasno določena. Udeleženci nagradne igre in prejemnik nagrade so lahko le fizične osebe s stalnim prebivališčem v Sloveniji, ki se strinjajo s splošnimi pogoji nagradne igre. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju LTT, Barbara Trifunović s.p.. Udeleženci nagradne igre ponudniku dovoljujejo, da ta vodi, vzdržuje, združuje in obdeluje zbirko zbranih osebnih podatkov sodelujočih in registriranih uporabnikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (Uradni list RS št.86/04 in 67/07). Ponudnik zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu. Ponudnik lahko obdeluje zbrane osebne podatke za namene obveščanja o nagradnem natečaju, vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih ter za druge trženjske namene. Zavezuje se, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam. Prav tako nagrajenec dovoljuje objavo svojega imena, priimka in fotografije na spletni strani, Facebook in Instagram strani ponudnika. Nagrade ni mogoče zamenjati za denar ali drugo nagrado.

17. Komunikacija

Ponudnik lahko v okviru spletne strani in trgovine omogoča tudi prijavo oz. naročilo na elektronske novice in obvestila. Uporabnik se strinja, da ga ponudnik ob prijavi na elektronske novice in obvestila občasno obvešča o novostih na spletni strani in trgovini doggycatdreams.com, o novostih v ponudbi in promocijskih akcijah. Ponudnik se obvezuje, da e-naslova uporabnika ne bo na noben način zlorabil ali posredoval tretji osebi. Za prijavo na novice in obvestila je obvezen vnos veljavnega elektronskega naslova. Po prijavi na elektronske novice in obvestila bo uporabnik prejel elektronsko pošto, s katerim mu bo ponudnik potrdil prijavo na elektronske novice in obvestila. Ponudnik bo uporabniku pošiljal novice in obvestila na elektronski naslov v obsegu in vsebini v skladu s svojo presojo. Uporabnik se lahko od prejema novic in obvestil kadarkoli odjavi, s klikom na povezavo vsebovano na dnu prejete novice oz. obvestila. Prejete novice in obvestila so zgolj informativne narave.

Ponudnik sme z uporabnikom stopiti v stik preko sredstev komunikacije na daljavo le, če temu uporabnik oz. kupec izrecno ne nasprotuje. Reklamna elektronska sporočila ponudnika morajo vsebovati naslednje sestavine:

 • Jasno in nedvoumno morajo biti označena kot reklamna sporočila;
 • Pošiljatelj mora biti jasno razviden;
 • Različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, morajo biti označene kot takšne. Prav tako morajo biti jasno določeni pogoji udeležbe v njih;
 • Željo uporabnika oz. kupca, da ne prejemajo reklamnih sporočil, je potrebno spoštovati.

18. Pravno obvestilo

Spletno mesto www.doggycatdreams.com in objavljene vsebine so last ponudnika oz. je ponudnik imetnik pravic za njihovo uporabo in razpolaganje z njim. Med avtorska dela sodijo predvsem vsi grafični elementi, slike, zvočno in slikovno gradivo ter drugi avtorski elementi, ki jih zaradi narave ni potrebno označevati z oznakami avtorsko zaščiteno. Uporabnik navedenih vsebin ne sme spreminjati, kopirati, razmnoževati, ponovno objavljati ali na kakršenkoli drug način širiti brez izrecnega predhodnega dovoljenja ponudnika. Uporabnik je dolžan v okviru dovoljene uporabe vsebin ohraniti vse označbe avtorskih pravic in drugih pravic industrijske lastnine ter morebitna druga obvestila in opozorila.

Blagovne in storitvene znamke ter logotipi (npr. znamka Doggycatdreams in logotip Doggycatdreams), objavljeni na spletni strani, so last ponudnika oz. je ponudnik imetnik pravic za njihovo uporabo in razpolaganje z njimi. Uporabnik navedenih blagovnih in storitvenih znamk ter logotipov ne sme uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljena ponudnika.

Neveljavnost kateregakoli splošnega pogoja ne povzroča neveljavnosti drugih pogojev.

19. Pritožbe

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Morebitne pisne pritožbe glede dokazane nedoslednosti oz. glede napačne vsebine pošiljke pri dostavi uporabniki pošljejo ponudniku preko elektronskega poštnega naslova info@doggycatdreams.com ali po klasični pošti na naslov: LTT, Barbara Trifunović s.p., Majska ulica 12, 2212 Šentilj v Slov.goricah. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Pisna pritožba mora biti podana najkasneje v sedmih (7) dneh od dostave pošiljke, ki je predmet pritožbe in mora biti natančno vsebinsko obrazložena. Po preteku tega roka kupec izgubi pravico zahtevati povračilo denarja od ponudnika storitve. Ponudnik mora v petih (5) delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporočiti uporabniku, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščati o poteku postopka. Predvideni rok za reševanje reklamacij je petnajst (15) dni.

Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da kupec ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.


Reševanje sporov

Za reševanje morebitnih nastalih sporov je pristojno sodišče.


Izvensodno reševanje sporov

V skladu s splošnimi pogoji uporabe elektronskih komunikacijskih storitev podjetje LTT, Barbara Trifunović s.p. ne priznava nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga zasebni uporabnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Ponudnik, ki se ukvarja s spletno prodajo, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo na elektronski povezavi tukaj.
Ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov ter Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov.

20. Izredno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki jih podjetje LTT, Barbara Trifunović s.p. zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če tako določa Zakon o varovanju osebnih podatkov ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi.

21. Varovanje osebnih podatkov

Katerekoli podatke, ki jih uporabljate pri plačilu nakupa naprave v spletni trgovini, ne hranimo. Podatke, ki jih pa boste uporabljali pri registraciji oziroma pri naročanju blaga, pa bomo skrbno hranili in varovali v skladu z zakonom O varovanju osebnih podatkov. Uporabljeni bodo samo za namen vašega nakupa (tukaj je mišljeno kontrola nakupa, dostava blaga,...) in interno informiranje oziroma reklamiranje.

Lastnik spletnega mesta podjetje LTT, Barbara Trifunović s.p., se zavezuje, da podatkov, ki nam jih boste posredovali preko spletnih strani ali na kakšen drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam.

Vsi vaši posredovani podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so nam bili posredovani. Vaši podatki bodo tudi skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

22. Kontaktna oseba za vsa vprašanja v zvezi s spletno trgovino Doggycatdreams

Z vsemi vprašanji glede spletne trgovine se lahko obrnete na Barbaro Trifunović, vodjo spletne prodaje:

 • Email: info@doggycatdreams.com
 • Telefon: 040 304 000 (od ponedeljka do petka, med 8. in 16. uro)Želimo vam obilo prijetnih in ugodnih nakupov!

Ekipa Doggycatdreams ☺

heartcartmagnifiercrossmenu