ROČNO IZDELANO V SLOVENIJI
Brezplačna poštnina nad 70€, možen osebni prevzem v Mariboru
0

Pogosta Vprašanja

Kako naj perem izdelke Doggycatdreams in ali jih lahko sušim v sušilnem stroju?
Prosimo, da dosledno upoštevate navodila za vzdrževanje, ki so označena na izdelkih Doggycatdreams.

Priporočamo pranje na programu za občutljivo perilo pri 30 °C.

Pred pranjem prevleko obrnite tako, da bo tisk na notranji strani.

Pred pranjem obvezno z izdelkov odstranite dlako vašega ljubljenčka z ustreznimi pripomočki, ki so namenjeni odstranjevanju dlak iz tkanin.

Sušenje v sušilcu ni dovoljeno, razen za ležišča iz linije DCD DREAMS, ki jih lahko sušite v sušilnem stroju pri znižani temperaturi.

Ne uporabljajte belila!
Kako vem, katero velikost ležišča izbrati?
Ležišča Doggycatdreams iz linije DCD SLEEPY in DCD DREAMY so na voljo v treh velikostih. Pri izbiri velikosti vam pomaga tabela, ki jo najdete pri vsakem ležišču v spletni trgovini. To so le priporočene velikosti, sami pa najbolje poznate svojega ljubljenčka, zato najbolje veste, kakšna velikost ležišča mu bo najbolj ustrezala. ☺
Ali lahko ležišča pred nakupom kje pomerim, izberem primeren model, barvo…? Ali je možen osebni prevzem?
Seveda. Po predhodnem dogovoru vas z veseljem, skupaj s svojim ljubljenčkom, vabimo v naš SHOWROOM, ki je na naslovu: Zrkovska cesta 61, 2000 Maribor, kjer vama bomo z veseljem razkazali naše izdelke in vam tudi svetovali glede modela, velikosti, barve … naših izdelkov. Seveda je možen tudi osebni prevzem v našem SHOWROOM-u.
V oglasu, na družbenih omrežjih, pri prijatelju … sem videl/-a izdelke Doggycatdreams, ki jih ni v kolekciji na spletni strani. Jih je vseeno možno naročiti?
Ker barve izdelkov občasno menjavamo, da bodo izdelki vedno unikatni, pri nakupu lahko izbirate le med barvami izdelkov, ki so v ponudbi na spletni strani. Ostale barve modelov so žal razprodane.
Ali so ležišča Doggycatdreams primerna tudi za mladičke?
Seveda. Ležišča Doggycatdreams so izredno mehka na dotik, izdelana iz trpežne 100-odstotne bombažne tkanine, prilagodijo se telesu psa in mačke ter odlično podpirajo hrbtenico in sklepe. Polnjena so s posebnim polnilom (100-odstotnimi silikoniziranimi poliestrnimi kroglicami ali 100-odstotno silikonizirano poliestrno vato), ki je preizkušeno primerno tudi za alergike, astmatike in ljubljenčke s kožnimi obolenji.
Ali so ležišča Doggycatdreams antialergijska?
Absolutno! Posebnost Doggycatdreams ležišč je ta, da so izdelana izključno iz 100-odstotnega bombaža in so polnjena s 100-odstotnimi silikoniziranimi poliestrnimi kroglicami ali s 100-odstotno silikonizirano poliestrno vato.

100-odstotne silikonizirane poliestrne kroglice so klinično preizkušeno polnilo iz silikoniziranega poliestra v obliki kroglic, je izredno lahko, mehko in zračno. Sčasoma ne izgubi svoje oblike in ohrani prvotni videz. Imajo antibakterijski premaz, ki ščiti pred bakterijami.

100-odstotna silikonizirana poliestrna vata je klinično preizkušeno polnilo iz silikoniziranega poliestra in je izredno lahka, mehka in zračna. Sčasoma ne izgubi svoje oblike in ohrani prvotni videz. Posebnost takšnega polnila je, da ga je mogoče večkrat oprati in uporabiti v primerjavi z naravnimi vlakni, ki se sčasoma raztrgajo ali izravnajo. Ima antibakterijski premaz, ki ščiti pred škodljivimi bakterijami.

Zaradi izjemnih lastnosti naša ležišča priporočamo tudi vsem alergikom, astmatikom in ljubljenčkom s kožnimi obolenji.

Ali mi lahko izdelate izdelek po naročilu in kakšna je cena takega izdelka?
Seveda, v kolikor bomo imeli željene materiale na zalogi, se bomo potrudili ustreči vašim željam. Kontaktirate nas na info@doggycatdreams.com, opišite nam vaše želje in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.
Na katere načine lahko plačam naročene izdelke?
Na spletni strani podprta plačilna sredstva so plačila po povzetju, s kreditno kartico, plačilo z bančnim nakazilom na naš TRR in plačilo z gotovino ob osebnem prevzemu.
Dostavni uslužbenec mi ob prevzemu ni dal računa in/ali potrdila o plačilu. Je to v redu?
Dostavne službe ne izročajo računov. Račun je priložen v pošiljki.
Izdelki, ki sem jih prevzel/-a so premajhni oziroma preveliki in bi jih želel/-a zamenjati. Ali je to možno?
Seveda jih lahko zamenjate. Ob ugotovitvi, da vam velikost nerabljenega izdelka ne ustreza, ga v roku 14 dni od prejema zamenjamo za ustrezno velikost, v kolikor jo imamo na zalogi. V tem primeru stroške pošiljanja krije kupec. Izdelek mora biti tudi v tem primeru nerabljen, nepoškodovan in v originalni embalaži. Zraven priložite kopijo računa in dopišite, kaj želite zamenjati.
Izdelki, ki sem jih naročil/-a mi ne ustrezajo. Ali jih lahko vrnem? Kakšen je postopek vračila?

Seveda jih lahko vrnete. Obiščite obrazec za odstop od pogodbe, kjer dobite vse potrebne informacije za vračilo izdelkov.

Obrazec za odstop od pogodbe se nahaja tukaj.

Kupec nima pravice do odstopa od pogodbe in vračila izdelkov ko gre za PERSONALIZIRAN IZDELEK s tiskom na izdelek ali izdelekov narejenih po meri, ki so bili izdelani po natančnih navodilih kupca.

Izdelki, ki sem jih naročil/-a, so poškodovani. Kaj lahko storim?

Prosimo, da nam napišete vaša opažanja na info@doggycatdreams.com, in težavo bomo odpravili. ☺

Naroči se na naše
e-novičke
in prejmite kodo za 5% popust ob prvem naročilu
heartcartmagnifiercrossmenuchevron-down