ROČNO IZDELANO V SLOVENIJI
Brezplačna poštnina nad 70€, možen osebni prevzem v Mariboru
0

DCD Vzglavnik Bachi

19,00

Opis izdelka

Mehak dekorativni okrasni vzglavnik Doggycatdreams v kombinaciji čudovitih barv bo v vaš spalni ali dnevni prostor vnesel toplino in umirjenost. S svojo mehkobo bo povečal tudi vaše udobje v postelji, počitek na kavču ali naslanjaču. Vzglavnik Doggycatdreams lahko uporabljate za elegantno dekoracijo vašega doma, dodatno podporo glavi in hrbtu pri branju ali za sopotniško počivanje v avtu. Lepo bo dopolnil eleganten in stilski izgled vašega doma v kombinaciji ležišč iz naših linij za vaše hišne ljubljenčke.

Okrasni vzglavnik je izdelan iz trpežne pralne tkanine (100-odstotnega bombaža) in posebnega polnila (100-odstotnih silikoniziranih poliestrnih kroglic). Klinično preizkušeno polnilo iz silikoniziranega poliestra v obliki kroglic je izredno lahko, mehko in zračno. Sčasoma ne izgubi svoje oblike in ohrani prvotni videz. Ima antibakterijski premaz, ki ščiti pred bakterijami. Zaradi izjemnih lastnosti ga priporočamo tudi vsem alergikom in astmatikom.

 

  • brezplačna poštnina pri nakupu nad 70 € (po Sloveniji);
  • okrasni vzglavnik je izdelan iz trpežne 100-odstotne bombažne tkanine, ki se ne sname;
  • čudovite barve, mehkoba in udobje v postelji, počitek na kavču ali naslanjaču;
  • lepa dopolnitev elegantnega in stilskega izgleda vašega doma v kombinaciji ležišč iz naših linij za vaše hišne ljubljenčke;
  • polnjen s posebnim polnilom (100-odstotnih silikoniziranih poliestrnih kroglic);
  • primeren tudi za alergike in astmatike.

 

Velikosti

Dimenzije: 45 x 45 cm


Vzdrževanje
Pred pranjem obvezno z vzglavnika odstranite dlako vašega ljubljenčka z ustreznimi pripomočki, ki so namenjeni odstranjevanju dlak iz tkanin.

• Pranje do 30°C
• Beljenje ni dovoljeno
• Kemično čiščenje P
• Likanje z nizko temperaturo (do 110 °C) / ne likajte prevroče, pazite pri likanju s paro
• Prepovedano sušenje v sušilnem stroju


DOSTAVA IN Vračilo

Stroški dostave

Slovenija
Stroški dostave v Sloveniji se zaračuna ob naročilu, vsa naročila nad 60€ bodo odposlana brez stroška dostave. Pošiljkam s skupno vrednostjo do 59,99€ se zaračuna dostava v višini, ki je izračunana v postopku nakupa naročila.

Države EU 
Stroški dostave v države EU se zaračunajo ob naročilu, po dejanskem ceniku Pošte Slovenije.

Druge države
Stroški dostave se obračunajo po dejanskem ceniku Pošte Slovenije. Prosimo, da nas kontaktirate za stroške dostave v druge države in poskušali bomo najti rešitev, da vam naročilo pošljemo.

 

Vračilo poškodovanih pošiljk

V primeru, da je poštni paket, s katerim je kupec prejel naročene izdelke, fizično poškodovan; da je poškodovana ali mastna embalaža; da v paketu manjka vsebina ali da paket kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. To stori tako, da paket prinese na najbližjo pošto v enakem stanju, kot ga je prejel (ne da bi karkoli dodal ali odstranil) ter izpolni reklamacijski zapisnik. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

heartcartmagnifiercrossmenu