ROČNO IZDELANO V SLOVENIJI
Brezplačna poštnina nad 70€, možen osebni prevzem v Mariboru
0

DCD To go Lola

39,90

Opis izdelka

Prijetna, enostavna za nego in hkrati elegantna podloga za vašega ljubljenčka za na pot v čudovitih barvah. Naj bo na pikniku s prijatelji, v avtu, na kavču ali na počitnicah, je podloga Doggycatdreams iz linije DCD TO GO čudovito ležišče za vašega hišnega ljubljenčka tudi, ko ste zunaj. Z oblazinjeno v prefinjeno strukturirani trpežni tkanini iz 100-odstotnega bombaža in v čudovitih barvah lahko preprosto ohranite čudovit videz tudi, ko ste na poti.

Podloga Doggycatdreams To GO je ročno izdelana in vabi k počitku in spanju – ne samo na poti, ampak tudi kot zaščitna odeja v avtu ali na kavču.

Podloga je narejena iz trpežne 100-odstotne bombažne tkanine, ki je napolnjena s 100-odstotno  silikonizirano poliestrno vato. Klinično preizkušeno polnilo iz silikoniziranega poliestra je izredno lahko, mehko in zračno. Sčasoma ne izgubi svoje oblike in ohrani prvotni videz. Posebnost takšnega polnila je, da ga je mogoče večkrat oprati in uporabiti v primerjavi z naravnimi vlakni, ki se sčasoma raztrgajo ali izravnajo. Ima antibakterijski premaz, ki ščiti pred škodljivimi bakterijami. Zaradi izjemnih lastnosti ga priporočamo tudi vsem alergikom in astmatikom.

 

  • brezplačna poštnina pri nakupu nad 70 € (po Sloveniji);
  • podloga je izdelana iz trpežne 100-odstotne bombažne tkanine, ki se ne sname;
  • primerna za piknik s prijatelji, avto, potovanja, tla ipd.;
  • dvostranska uporaba – podloga se preprosto obrne;
  • enostavna za vzdrževanje in pralna v pralnem stroju pri 30 °C;
  • polnjena s posebnim polnilom (100-odstotna silikonizirana poliestrna vata);
  • primerna tudi za alergike, astmatike in ljubljenčke s kožnimi obolenji;
  • enostavna za zlaganje in prenašanje.

 

Velikosti

Dimenzije: 70 x 100 cm


Vzdrževanje
Pred pranjem obvezno z ležišča odstranite dlako vašega ljubljenčka z ustreznimi pripomočki, ki so namenjeni odstranjevanju dlak iz tkanin.

• Pranje do 30°C
• Beljenje ni dovoljeno
• Kemično čiščenje P
• Likanje z nizko temperaturo (do 110 °C) / ne likajte prevroče, pazite pri likanju s paro
• Prepovedano sušenje v sušilnem stroju


DOSTAVA IN Vračilo

Stroški dostave

Slovenija
Stroški dostave v Sloveniji se zaračuna ob naročilu, vsa naročila nad 60€ bodo odposlana brez stroška dostave. Pošiljkam s skupno vrednostjo do 59,99€ se zaračuna dostava v višini, ki je izračunana v postopku nakupa naročila.

Države EU 
Stroški dostave v države EU se zaračunajo ob naročilu, po dejanskem ceniku Pošte Slovenije.

Druge države
Stroški dostave se obračunajo po dejanskem ceniku Pošte Slovenije. Prosimo, da nas kontaktirate za stroške dostave v druge države in poskušali bomo najti rešitev, da vam naročilo pošljemo.

 

Vračilo poškodovanih pošiljk

V primeru, da je poštni paket, s katerim je kupec prejel naročene izdelke, fizično poškodovan; da je poškodovana ali mastna embalaža; da v paketu manjka vsebina ali da paket kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. To stori tako, da paket prinese na najbližjo pošto v enakem stanju, kot ga je prejel (ne da bi karkoli dodal ali odstranil) ter izpolni reklamacijski zapisnik. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

heartcartmagnifiercrossmenu