ROČNO IZDELANO V SLOVENIJI
Brezplačna poštnina nad 70€, možen osebni prevzem v Mariboru
0

DCD Nest Bone

44,50

Opis izdelka

Privoščite svojemu kosmatemu prijatelju poseben prostor za spanje iz zbirke luksuznih pasjih/mačjih postelj in odej DCD DoggyCatDreams. Obstajajo stili, oblikovani z mislijo na popolno udobje bitij, ki ustrezajo vsakemu psu ali vsaki mački in notranjosti.

Z našimi elegantnimi bombažnimi posteljami DCD iz linije Sleepy, Dreamy in To go in s čudovito prilegajočimi se posteljami DCD Nest iz flisa ter z razkošno mehkimi odejami bodo vaši ljubljenčki zagotovo imeli sladke sanje.

Postelja DCD Nest je bila posebej ustvarjena za lajšanje tesnobe vašega kosmatega prijatelja (da mu pomaga doseči stanje popolne sproščenosti). Hišnim ljubljenčkom lahko zavidamo, ko se uležejo v to razkošno mehko posteljo iz flisa. Prijeten dizajn v obliki gnezda z dvignjenim robom daje vaši mački oziroma vašemu psu prijeten občutek varnosti, zato je postelja DCD Nest idealno mesto za umik in skrivanje pred svetom.

Ta postelja ni le udobna, temveč je tudi trpežno ležišče za gnezdenje vašega psa/vaše mačke. Polnjena je s klinično preizkušenim polnilom iz silikoniziranega poliestra v obliki kroglic. Takšno polnilo je izredno lahko, mehko in zračno. Sčasoma ne izgubi svoje oblike in ohrani prvotni videz. Ima antibakterijski premaz (ščiti pred bakterijami). Zaradi izjemnih lastnosti posteljo priporočamo tudi vsem alergikom in astmatikom.

  • brezplačna poštnina pri nakupu nad 70 € (po Sloveniji);
  • postelja je izdelana iz izjemno mehkega flisa, ki posnema prijeten objem materinega krznenega plašča;
  • prilega se telesu psa/mačke ter odlično podpira hrbtenico in sklepe;
  • v obliki gnezda z dvignjenim robom daje vašemu ljubljenčku prijeten občutek varnosti;
  • zasnovana tako, da pomaga psom/mačkam trdneje spati;
  • polnjena s posebnim polnilom (100-odstotne silikonizirane poliestrne kroglice);
  • dno postelje je izdelano iz nepremočljivega materiala;
  • če je umazana, jo lahko operete v pralnem stroju  pri 30 °C;
  • na voljo v različnih barvah, ki so nevtralne in vsestranske (za čudovit videz vašega doma).
Velikosti

Postelja DCD Nest je na voljo v eni velikosti.

Višina približno 17 cm, notranji premer približno 30 cm, zunanji premer približno 60 cm.


Vzdrževanje
Posteljo DCD Nest lahko operete pri 30 °C na nežnem ciklu ali kemično očistite. Po pranju jo stresite. Lahko jo posušite tudi v sušilcu, vendar vedno raje svetujemo, da se posuši na zraku v senci. Tako bo vedno čista in kot nova. Rahlo umazanijo je mogoče enostavno odstraniti.
DOSTAVA IN Vračilo

Stroški dostave

Slovenija
Stroški dostave v Sloveniji se zaračuna ob naročilu, vsa naročila nad 60€ bodo odposlana brez stroška dostave. Pošiljkam s skupno vrednostjo do 59,99€ se zaračuna dostava v višini, ki je izračunana v postopku nakupa naročila.

Države EU 
Stroški dostave v države EU se zaračunajo ob naročilu, po dejanskem ceniku Pošte Slovenije.

Druge države
Stroški dostave se obračunajo po dejanskem ceniku Pošte Slovenije. Prosimo, da nas kontaktirate za stroške dostave v druge države in poskušali bomo najti rešitev, da vam naročilo pošljemo.

 

Vračilo poškodovanih pošiljk

V primeru, da je poštni paket, s katerim je kupec prejel naročene izdelke, fizično poškodovan; da je poškodovana ali mastna embalaža; da v paketu manjka vsebina ali da paket kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. To stori tako, da paket prinese na najbližjo pošto v enakem stanju, kot ga je prejel (ne da bi karkoli dodal ali odstranil) ter izpolni reklamacijski zapisnik. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

heartcartmagnifiercrossmenu